HomeDeelnameNieuwsFolderContactLinks

Overgewicht en kinderwens

is een product van Axis Organisatie voor vitaliteit en welzijn bv en Maatschap Gynaecologen Bergen op Zoom - Roosendaal.

Wat houdt het in?

Overgewicht veroorzaakt vaak menstruatiestoornissen, waardoor vruchtbaarheidsproblemen kunnen ontstaan. Indien u uw gewicht omlaag brengt, treedt vaak spontaan herstel op van uw cyclus en is het effect van een eventuele behandeling veel beter.

Een team van specialisten werkt nauw samen om een individueel traject uit te zetten, zodat in zes maanden het gewenste resultaat kan worden bereikt. U wordt begeleid en gemotiveerd om uw doel te behalen. Indien u tussen de 20 en 40 jaar bent kunt u deelnemen.

Het Streven
We proberen niet alleen om uw Body Mass Index bij voorkeur onder de 30 te brengen (BMI; de index voor het gewicht in verhouding tot de lichaamslengte), maar samen een verandering van uw gehele lifestyle te realiseren zodat het nieuwe gewicht ook behouden blijft.

Lifestyle-adviezen staan daarom centraal tijdens deelname aan dit project, met als doel het verlagen en continueren van uw BMI-waarde, waardoor menstruatiestoornissen kunnen worden opgelost en de vruchtbaarheid verbetert. Met andere woorden: meer kans op een zwangerschap.


Klik hier om de deelnemerservaring van Biance te lezen of hier om die van Peggy te lezen.